。。。。。。。Skole og stuff!

2015-01-18 15.45.49

Jeg har skikkelig lyst på de skoene, men jeg vet ikke helt om fargen sier “jeg passer til alt du har, kjøp meg”. Så jeg har ikke noe annet valg enn å fortsette og sirkulere omkring dette langvarige dilemmaet.

Skole!

Jeg begynte for to uker siden, så litt sein oppdatering.. igjen. De puttet meg i begynnerklassen, nivå 3. ..ehm? Så jeg ba dem flytte meg opp, please. Og nå er jeg på nivå 4! Om tre måneder flytter jeg over til viderkomneklassen, nivå 1, som betyr at jeg må stå opp enda tidligere! Vel, nå begynner skolen 13:30 og varer til 16:45, da, så skal ikke klage. Hehehehe.

Mandag denne uken dro jeg med denne gale spanjoleren og hennes kinesiske venn til et fargerikt sted med over passelig høyt støynivå – det vil da si et ubehagelig antall desibeler i luften. Stedet er ett av mange steder hvor personer som er oppslukt av å vinne og utfordre sin egen verdensrekord dag inn og dag ut samles – altså stedene vi (eller jeg) kaller pachinkoland. Her finner du spillemaskin på spillemaskin, og hver eneste én lager lyd og synger ut sin egen favorittlåt – alltid litt høyere enn det naboen gjør.

 Videre har vi det obligatoriske matalbumet! Pannekaketingene med majones og “BBQ-saus” heter okonomiyaki og er verdens beste pannekaketing, rett etter franske pannekaker med ost, skinke og egg, så klart.

Krabbene lenger nede har levende mekaniske bein. De henger utenfor hver sin uforsvarlig store og grusomt stinkende krabberestaurant.


2015-01-17 22.54.03
Ah, forresten, åpent til 26:00 :*

またね!

One thought on “。。。。。。。Skole og stuff!

Leave a comment